2114112288 6989754323 Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 238, Καλλιθέα dentcarhail@gmail.com
 
 
 
     
  ΕΜΠΕΙΡΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
     
     
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DENT CAR HAIL
Φανοποιείο Αυτοκινήτων Καλλιθέα Αττική - Επισκευές Βαθουλωμάτων & Βαφείο Αυτοκινήτων


Το φανοποιείο μας “DENT CAR HAIL” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, είναι καθημερινά κοντάς σας, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άψογη επισκευή και περιποίηση κάθε αυτοκινήτου.

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, με συνεργείο από το 1979 στη περιοχή του Πειραιά και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες ανάπτυξης της τεχνικής της επισκευής των αυτοκινήτων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το φανοποιείο μας “DENT CAR HAIL” με στόχο την προσφορά καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΒΑΦΗΤο PDR είναι μια καινοτόμα μέθοδος που χρησιμοποιούμε για την αποκατάσταση βαθουλωμάτων που έχουν προκύψει στο αυτοκίνητό σας, χωρίς την ανάγκη παραδοσιακών μεθόδων επισκευής όπως στοκάρισμα, τρίψιμο, βάψιμο, γυάλισμα κ.α. Επαναφέρει στην ουσία το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση χωρίς την ανάγκη βαφής.

Χαρίζει άψογα αποτελέσματα, σας εξασφαλίζει την κατασκευαστική αξία του οχήματος, την άμεση παράδοση του και το χαμηλό κόστος επισκευής.
 
     
 
 
     
     
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες από δουλειές μας…
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  
     
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
με το φανοποιείο μας στην Καλλιθέα Αττικής για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.