2114112288 6989754323 Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 238, Καλλιθέα dentcarhail@gmail.com
hero image
 
  ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
DENT CAR HAIL | Φανοποιείο Αυτοκινήτων Καλλιθέα Αττική - Επισκευές Βαθουλωμάτων & Βαφείο Αυτοκινήτων
 
 
 
     
  Αν θέλετε το αυτοκίνητό σας να δείχνει σαν να το αγοράσατε χθές, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την φροντίδα του στους ειδικούς και να είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας θα σας δικαιώσει.  
     
     
  Με χρόνια πορείας στο χώρο, η επιχείρησή μας “DENT CAR HAIL” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, μπορεί να αναλάβει το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου σας, φροντίζοντας ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια.  
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
     
 
 
 
 

Προστασία από Εξωτερικούς Παράγοντες

Η προσθήκη προστατευτικής στρώσης μειώνει τη φθορά από βροχή, χιόνι, και άλλες καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το αυτοκίνητό σας πιο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου.
 

Ενίσχυση Χρώματος

Το γυάλισμα αναδεικνύει τη φωτεινότητα και την εντατικότητα του χρώματος, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση που ξεχωρίζει.
 

Αύξηση Αξίας

Η τακτική φροντίδα με γυάλισμα και κέρωμα διατηρεί την αξία του αυτοκινήτου σας, καθώς το διατηρεί σε άριστη κατάσταση.
 

Αίσθηση Πολυτέλειας

Ένα λαμπερό και περιποιημένο αυτοκίνητο δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και προσωπικής φροντίδας.
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
 
 
ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Η εξειδικευμένη ομάδα μας χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές γυαλίσματος για να αποκαταστήσει τη λάμψη του βερνικιού του αυτοκινήτου σας. Το γυάλισμα αφαιρεί ατέλειες, γρατζουνιές και περιττές οξειδώσεις, προσφέροντας ένα λαμπερό φινίρισμα.
 
 
 
 
ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Η εφαρμογή ειδικών προϊόντων προστατεύει το χρώμα του οχήματος σας από τις κακές καιρικές συνθήκες, τις ρύποι και τις υπεριώδεις ακτίνες. Το κέρωμα δημιουργεί μια ανθεκτική προστατευτική στρώση που προσφέρει λάμψη και αντοχή.
 
     
     
 
 
 
 
     
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για το αυτοκίνητό σας.
 
     
     
 
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

και επιτρέψτε μας να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας, αναδεικνύοντας την πραγματική του λάμψη και προσφέροντάς του τη φροντίδα που αξίζει.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
με το φανοποιείο μας στην Καλλιθέα Αττικής για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2114112288 & 6989754323