2114112288 6989754323 Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 238, Καλλιθέα dentcarhail@gmail.com
hero image
 
  ΤΟΠΙΚΗ & ΟΛΙΚΗ ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
DENT CAR HAIL | Φανοποιείο Αυτοκινήτων Καλλιθέα Αττική - Επισκευές Βαθουλωμάτων & Βαφείο Αυτοκινήτων
 
 
 
     
  Εάν το αυτοκίνητό σας έχει εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα, το χρώματα του έχει υποστεί φθορές από το πέρασμα του χρόνου ή επιθυμείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή του, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις και την πιο άμεση εξυπηρέτηση.  
     
     
  Η επιχείρηση μας “DENT CAR HAIL” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, διαθέτοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο βαφής καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να εξασφαλίσει εξειδικευμένες υπηρεσίες και άρτια εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της.  
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Ολική βαφή
  Μερική ή τοπική βαφή 
  Αναζωογόνηση του χρώματος 
  Επικάλυψη γρατζουνιών
  Βαφή ζαντών
..και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία προκειμένου το όχημά σας γίνει σαν καινούριο.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
  Εγγυόμαστε την άριστη παροχή υπηρεσιών με δεξιοτεχνία!
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει σχολαστικά το αυτοκίνητό σας και ανάλογα με την περίπτωση σας θα σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις προκειμένου το αυτοκίνητό σας να μοιάζει σαν καινούριο.
 
     
 
 
 
 
     
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Εμπιστευτείτε μας για τη φροντίδα του οχήματός σας και απολαύστε την ανανεωμένη εμφάνισή του.
 
     
 
 
 
 
     
 
Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε εσάς και το όχημά σας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, την διαρκή επιμόρφωσή μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε.
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
με το φανοποιείο μας στην Καλλιθέα Αττικής για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2114112288 & 6989754323