2114112288 6989754323 Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 238, Καλλιθέα dentcarhail@gmail.com
hero image
 
     
     
  DENT CAR HAIL
Φανοποιείο Αυτοκινήτων Καλλιθέα Αττική - Επισκευές Βαθουλωμάτων & Βαφείο Αυτοκινήτων


Το φανοποιείο μας “DENT CAR HAIL” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, είναι καθημερινά κοντάς σας, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άψογη επισκευή και περιποίηση κάθε αυτοκινήτου.

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, με συνεργείο από το 1979 στη περιοχή του Πειραιά και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες ανάπτυξης της τεχνικής της επισκευής των αυτοκινήτων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το φανοποιείο μας “DENT CAR HAIL” με στόχο την προσφορά καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με εντατικά σεμινάρια στην Αγγλία στο κέντρο εκπαίδευσης DENTRIX και PURE DENT REMOVAL.
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το φανοποιείο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να μπορεί να σας προσφέρει πάντα υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΞΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ
 
  στην επισκευή χωρίς βαφή (PDR) και όχι στην αντικατάσταση τμημάτων του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της κατασκευαστικής αξίας του οχήματος και το χαμηλό κόστος επισκευής.

Το φανοποιείο μας με την τεχνική γνώση PDR και την εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου έχει ως στόχο την πλήρη αποκατάσταση μικρών και μεγάλων ζημιών εστιάζοντας στη μείωση κόστους και χρόνου επισκευής ενός αυτοκινήτου βάση της τεχνικής κατάρτισης του προσωπικού της.

Ακόμα, στο φανοποιείο μας πραγματοποιούμε εργασίες φανοποιίας, τοπικές βαφές, ολική βαφή, γυάλισμα και κέρωμα αυτοκινήτων καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θα κάνει το αυτοκίνητό σας να μοιάζει σαν καινούριο.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
     
     
 
Επιθυμώντας την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της συναλλαγής με την ασφαλιστική σας εταιρία, ώστε να αποφύγετε ταλαιπωρία και αναμονή πληρωμής των χρημάτων.
 
     
     
 
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι το όχημά σας μετά το πέρας των εργασιών να είναι σαν καινούριο για να μπορείτε να απολαμβάνετε ξένοιαστοι την οδήγηση και τα ταξίδια σας.
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
με το φανοποιείο μας στην Καλλιθέα Αττικής για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2114112288 & 6989754323